Intuïtieve mandala – een reeks van 5 lessen

Tijdens de workshop ‘intuïtieve mandala’ maak je kennis met de helende kracht van het tekenen. Je werkt vanuit je gevoel en vult de cirkel met kleuren, lijnen, vormen of wat er ook ontstaat in dat moment.
Intuïtief een mandala creëren, helpt je om tot jezelf te komen, innerlijke rust te vinden, je te voeden en je te verbinden met de innerlijke kracht. Door tijdens het tekenen goed naar jezelf te luisteren, je eigen emoties te observeren, leer je jezelf beter kennen en komt er meer ruimte voor creativiteit en vreugde in jezelf.

We beginnen elke les met een geleide ontspanning/visualisatie oefening afgestemd op het thema. Op die manier kom je eerst tot rust in de tekenruimte, maak je contact met jouw innerlijke kern en kan je met een helder hoofd en een open hart in het tekenproces stappen. Je krijgt voldoende tijd om in alle rust aan je mandala te werken.
Om af te sluiten, bewonderen we ieders mandala. Je krijgt hierbij vrijblijvend de mogelijkheid om jouw ervaringen tijdens het tekenen te verwoorden.