Het woord mandala is Sanskriet voor magische cirkel. Rond de stip in het centrum, die staat voor je ziel, je kern, vorm je een cirkel die de cyclus, het oneindige en de eenheid symboliseert. De cirkelrand refereert naar het fysieke lichaam en je grens met je omgeving.

Het werken aan een mandala is een creatief proces en een meditatieve ervaring. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om de weg er naar toe, je ervaring tijdens het tekenen. Je aandacht is tijdens het tekenen in het NU, bij de vorm, de structuren, de symbolen en de kleuren. Je gaat op zoek naar je innerlijke wijsheid en maakt deze al tekenend zichtbaar.
Je zet via de kleuren, de vormen, de structuren, de symbolen en de bewegingen die in je mandala ontstaan, een spiegel neer van hoe jij ‘op het moment van het tekenen’ in het leven staat.
De rand van de cirkel biedt jou steun en veiligheid.

Mandala’s tekenen is een ontspannen manier om je creativiteit te ontwikkelen.
Het tekenplezier staat centraal! Iedereen is van harte welkom op de workshops. Tekenervaring is niet nodig! We rekenen op je enthousiasme om jouw unieke creatie te laten ontstaan. Je zal jezelf verbazen.

Mandala workshops op maat? Het kan!
– Wil je eens iets anders dan anders doen met je team?
– Organiseer je graag een creatief verjaardagsfeestje?
– Heb je iets te vieren?
– Wil je samen met vriend(inn)en proeven van mandala’s tekenen?
In overleg zoeken we een gepast thema.
Het plezier in het tekenen, de vormen en het werken met kleuren staan centraal.
Neem vrijblijvend contact voor bijkomende info met Chris (0476.66.73.89)